Hur mycket kostar SEO? 

Hur mycket kostar SEO? 

24. november 2023 Slået fra Af Sam

Priserna för en fullständig SEO-optimering och länkbygge börjar från 99 kr. Det är dock svårt att ge ett specifikt pris om man inte vet vilka åtgärder som krävs. Därför bör en analys genomföras innan ett specifikt pris ges. Observera att alla våra priser gäller engångstjänster och att det inte finns några återkommande månadsavgifter. Det är dock möjligt att delbetala Seo. 

 

Webbplatstext

Hur mycket kostar copywriting för webbplatser? Copywriting kostar från 0,10 kr per ord. Därför är det relativt enkelt att beräkna avgiften när du vet hur många ord du behöver. Vi rekommenderar att du skriver minst 300-1 500 ord för en webbplats. En typisk företagswebbplats bör helst innehålla mellan 5 och 100 undersidor; om textstrukturen tilldelas som en del av SEO eller webbdesign, kommer textuppsättningen att inkluderas på huvudsidan. 

 

Varför är SEO viktigt? 

Varför är SEO viktigt? 90% av alla som söker efter något på internet, inklusive de tjänster och produkter som erbjuds på din webbplats, söker efter det de letar efter på Google. Det innebär också att de flesta som söker efter något på internet hittar det de letar efter via Googles sökresultat. Det är därför SEO är viktigt för dig och ditt företag, eftersom det avsevärt ökar effekten av ditt företag eller din webbplats i sökresultaten. Detta innebär i slutändan fler konverteringar och bättre resultat. 

 

Digital marknadsföring 

Hemsideseo erbjuder ett brett utbud av tjänster inom digital marknadsföring. Tjänsterna inkluderar SEO, webbdesign och copywriting. Vårt mål är att hjälpa dig att få fler kunder, mer försäljning och att synas digitalt. Vårt tillvägagångssätt börjar med en inledande analys för att bedöma de bästa åtgärderna som behövs för att förbättra dina digitala kanaler så mycket som möjligt. Att öka synligheten för dina digitala kanaler är viktigt. Det är också viktigt att optimera era digitala kanaler så att ni kan konvertera det stora antal leads som den ökade synligheten leder till. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag kan du besöka vår webbplats. 

 

Sökmotoroptimering

Målet med sökmotoroptimering är i de flesta fall att rankas högre än för de sökord som genererar affärer. För att förbättra sin ranking måste man tillfredsställa Googles algoritm, vilket inte är fallet i dagsläget då andra sökmotorer som Bing har en försumbar marknadsandel i Sverige. Vår SEO-process följer Googles riktlinjer och är transparent för våra kunder. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och välkomnar utmanande förfrågningar och mål.