Tips för rätt bilinredning

Tips för rätt bilinredning

10. februar 2023 Slået fra Af Sam

Att ta hjälp av en expert när du inreder din skåpbil, transportbil eller servicebil är ett smart drag för att få ut som mest av både utrymme och funktioner. Din transportbil finns där för att hjälpa dig under din arbetsdag och bör vara anpassad för din utrustning där alla ytor utnyttjas optimalt, allt på ett säkert sätt för både dig och det du fraktar. Det finns några delar du bör tänka igenom först. Vi ger dig några tips.
Designa insidan efter hur du använder din utrustning

Det finns experter på det här med design, besök dem här. Innan du anlitar dem kan det vara bra att

fundera över vad det är du har med dig i bilen och vad du använder mest. En anledning till att du investerar i inredning till din bil är för att du vill förenkla din vardag. Om du lägger lite extra tid på att klura ut vad du faktiskt använder mest och i vilken ordning du tenderar att lyfta ut och in saker ur bilen så kommer du kunna göra ditt liv väldigt mycket smidigare om du inreder bilen utefter detta beteende.

Vad är det mer jag ska frakta i bilen?

Likt punkten ovan handlar denna om vad du faktiskt har i bilen. Olika yrkesgrupper använder och fraktar olika typer av utrustning. Fastighetsskötare och andra yrkesgrupper som bär på stor och tung last brukar till exempel uppskatta dubbelgolv eftersom att de då med enkelhet kan förvara mindre saker under stora och tunga objekt. Rörmokare som har många mindre delar kan däremot hjälpas väldigt mycket av att ha flera små lådor för att ha allt snyggt organiserat.

Tillåt dig att vara kreativ med en expert!

Har du egna idéer och lösningar på hur du vill organisera hyllor och lådor i bilen? Skriv ner dina idéer och diskutera dem med en specialist som arbetar med bilinredning.