Leverans av fruktkorgar Stockholm hela vägen till kontoret!

Leverans av fruktkorgar Stockholm hela vägen till kontoret!

25. juli 2022 Slået fra Af Sam

Genom att ta del av en prenumeration hos ett fruktbud kan du få utsökta fruktkorgar levererade till kontoret utan fraktkostnader. Detta har blivit en lösning som många företag uppskattar, och med flera fruktbud att välja mellan kan du lägga vantarna på fruktkorgar Stockholm som blir passande för just ditt företag. Fortsätt att läsa för att ta reda på mer kring https://fruithero.se/fruktkorg-stockholm och läs mer allmän information om vad du kan förvänta dig av ett fruktbud.

Det breda urvalet av fruktkorgar

När vi nu har nämnt fruktbud i allmänhet ska vi lite snabbt kika närmare på ett fruktbud som har blivit mycket populärt på den senaste tiden: Fruithero. Hos Fruithero slipper du att känna dig begränsad och kan se till så att alla de anställda får utsökt frukt som ett trevligt mellanmål.

Bland Fruitheros sortiment finner du originalkorgen, den ekologiska korgen och premiumkorgen. Den förstnämnda är ett säkert kort med en blandning av flera goda frukter där bananerna alltid är ekologiska. Den ekologiska korgen innehåller, såsom namnet antyder, alltid ekologisk frukt och premiumkorgen är ett mer exklusivt val. Oavsett vilka fruktkorgar Stockholm som du är ute efter finns det säkerligen någonting för just ditt kontor.

För de anställda som inte är på kontoret

Fruktkorgar Stockholm är ett utomordentligt val för kontorsarbetarna, men hur blir det för alla de anställda som kanske inte befinner sig på kontoret särskilt ofta? Lyckligtvis nog är detta ett lättlöst problem, för hos vissa fruktbud går det att beställa personliga fruktpåsar som kan delas ut till varje person.

Du kan då bland annat välja mellan säsongspåsar och EKO-påsar där varje påse innehåller fem till åtta frukter beroende på vad du satsar på. Du kan till och med få påsarna märkta så att det blir enklare att dela upp dem. Kontrollera om ditt föredragna fruktbud har detta erbjudande.