Samarbete med Jourstäd Sverige AB 

Samarbete med Jourstäd Sverige AB 

24. november 2023 Slået fra Af Sam

Ert samarbete med Jourstäd Sverige AB är enkelt. Lyckligtvis arbetar vi med städföretag från Kiruna i norr till Ystad i söder och erbjuder alla aspekter av städning. Detta inkluderar flyttstädning, dödsbostädning, dödsbostädning, flytthjälp och allt annat som faller under städtjänster. 

Sveriges starkaste aktör

Vi vill vara Sveriges starkaste aktör inom detta område och söker just nu efter andra företag som vill växa med oss, ansluta sig till vår tjänst, hjälpa till med allt arbete vi tar på oss och samtidigt anställa egen personal och växa som aktörer. Idag har vi utfört tusentals städjobb i Sverige med våra fantastiska partners. 

Städfirma sökes

Vi letar alltid efter nya spelare som vill hjälpa oss med vårt hektiska schema och låta oss ta hand om alla jobb. Vi får dagligen många förfrågningar från kunder som vill anlita oss för våra tjänster. Så om du är en operatör som letar efter mer arbete är du välkommen att kontakta oss. 

Medlemskapet är kostnadsfritt

Ekonomi och redovisning är viktiga delar i ett städföretags verksamhet. För att komma framåt är det viktigt att attrahera kunder. Samtidigt innebär det en ekonomisk risk, eftersom marknadsföring ofta är dyr. Utan kunskap inom detta område är det svårt att förstå var medel ska investeras för att ge vinst.

Riskerna tar vår städfirma

Med Jourstäd kan du minimera din risk genom att ta ansvar för dina interaktioner med dina kunder. Arbetet utförs helt kostnadsfritt och till ett fast pris per kvadratmeter. Du behöver därför inte betala något arvode till potentiella kunder. Istället får du färdiga beställningar där du kan acceptera eller avvisa arbetet. Det här är ett säkert och enkelt sätt att utveckla din verksamhet. 

 

Andra företag att växa tillsammans med efterlyses

Vi söker ett teamorienterat städföretag som vi kan växa tillsammans med Vi letar efter ett teamorienterat städföretag som vi kan växa tillsammans med. Ett “win-win”-system där du kan få mer arbete i Sverige. Du kan anställa personer enligt din agenda och få mer arbete. Detta koncept används av många aktörer idag. Varför inte ansluta dig till oss och växa med hjälp av de jobb vi skickar till dig? Det är mycket enkelt att ansluta sig – kontakta oss bara via e-post eller formulär. När du gör det, förklara gärna vem du är och hur du kan hjälpa oss.