Viktigt med en bra IT-säkerhet

Viktigt med en bra IT-säkerhet

27. november 2023 Slået fra Af Sam

Idag klarar sig de flesta företag inte utan IT och det är något som krävs för att allt ska fungera. Dock är det extremt viktigt att ha en bra IT-säkerhet. Väljer ni IT-säkerhet med Basalt så kan de gå över era system och er IT-miljö. Det så att ni får den säkerhet ni behöver ha. Bland annat så gör de olika tester av enheter, system och även medarbetare. Bland de tester som de kan komma att utföra finns:

  • Webbapplikationstest
  • Infrastruktur
  • Mobiltelefontest
  • OT (Operational Technology)
  • Forensik
  • Social engineering
  • Klienttester
  • Fysiska pentester

Duktiga säkerhetskonsulter kan hjälpa ert företag

Basalts IT-säkerhetskonsulter innehar flera certifieringar inom området och för dem är det avgörande att kunna leverera på sina löften. Deras gedigna erfarenhet sträcker sig över lång tid och inkluderar arbete med klienter som ställer de allra strängaste kraven på säkerhet. Det är just deras förmåga att upptäcka sårbarheter som andra kanske missar som gör dem så exceptionella.

Kontinuerlig kompetensutveckling är av stor vikt för dem. Årligen deltar de i ett flertal konferenser inom IT-säkerhet, där deras team får inte bara testa sina färdigheter utan även genomgå utbildningar och hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och hoten inom området. Eftersom nya hot ständigt dyker upp är det lika betydelsefullt att deras konsulter förvärvar kunskap om dessa nya sårbarheter som det är för organisationer att regelbundet leta efter och hantera dem i sina IT-miljöer och system.

Säkra upp er IT

Om ni är ett företag där ni känner att ni vill öka upp er IT-säkerhet, så kan det vara stor idé att ta kontakt med Basalt. Hos dem finns det även andra bra tjänster ni kan ha nytta av. Bland annat så erbjuder de konsulttjänster, systematiskt säkerhetsarbete så väl som att de kan leverera nyckelfärdiga IT-lösningar. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om vad de har att erbjuda.